Вагасі - традиційні японскі солодощі.

Вагасі  — традиційні японські солодощі. При їх створенні використовуються натуральні продукти: бобові (в основному червона квасоля - адзуки, рис, різні види батату, агар-агар (рослинний желатин), каштани, різні трави та чаї. Вагасі відрізняються менш солодким смаком, ніж звичні європейцям солодощі. Вони навіть можуть здатися зовсім несолодкими людям, які до них не звикли

Рецепти с Хамачі

Ніжне м'ясо лакедри желтохвост (або Хамачі) вважається одним з найбільш делікатесних продуктів для сашимі і суші.Хамачі вважається в Японії рибою удачі. Будучи рибою вищого сорту, желтохвост, як правило, використовують для приготування сашимі (сасімі), суші-нігірі, макі-суші. Його випікають з сіллю (сіоякі), смажать в соусі теріякі і т.д.

Десерти з пудри зеленого чаю Матча

Матча традиційний чай, який використовується в японській чайній церемонії. Виготовляється у вигляді порошку. Володіє солодкуватим смаком і насиченим ароматом. Крім чаювання матчу використовується також для приготування різних десертів.

докладніше...

Листя салату з лососем і кальмарами під соусом «Міцукан»

З'єднуємо соус "Теріякі", рослинну олію, кунжутне масло, лимонний сік і кунжут. Додаємо сіль, перець і ретельно збиваємо суміш до однорідного стану. Кладемо в маринад шматочки лосося і залишаємо на 10 хвилин.

Качина грудка з апельсином

Качину грудку обсмажити під грилем по 7-10 хв. з кожного боку; дати охолонути і нарізати смужками.

Рисові коржі з полуницею

B міcці для мікpoхвильової пeчі cмішaйтe пopoшoк шіpaтaмaкo c цукром.

Суші кекс

Вашій увазі пропонуємо простий, але дуже смачний рецепт суші кексу. У країнах Азії дуже поширені фаст-фуди з кухнею японського напряму. І одне з головних страв таких закладів - це так звані суші-бутерброди або суші кекси.