Страви східної кухні все впевненіше заповнюють європейський ресторанний ринок. Найпопулярнішим з таких страв є суші. У них рис - головний компонент і від його правильного приготування безпосередньо залежить якість страви.

Якщо ви власник суші-бару, або включили суші в меню свого ресторану або кафе, то вам ніяк не обійтися без такого приладу, як рисоварка електрична. Це пристрій, призначений для приготування рису для суші або як гарнір для інших страв, також може бути використано як термос, що підтримує температуру цього продукту і перешкоджає його підсихання. Рисоварки, представлені на нашому сайті є найоптимальнішим кухонним приладом, як для великих ресторанів, так і маленьких суші-барів.

Цей корисний і практичний прилад призначений для комерційного використання, так як розрахований на великий обсяг їжі. Рисоварка працює від звичайної електромережі, споживаючи електроенергію в економічному режимі, і має захист від перепадів напруги. Внутрішня чаша рисоварки має антипригарне покриття і працює в режимі термоса протягом 12 годин. Професійні рисоварки зарекомендували себе бездоганною якістю і високою надійністю. Кухарі, що використовують цей прилад, ніколи не будуть затримувати замовлення, адже продукт буде готовий точно в строк. Рис, зварений в рисоварці, виходить просто ідеальним як за зовнішнім виглядом, так і за смаковими якостями.

Стильний дизайн і порівняно невеликі габарити дозволяють рисоварці органічно вписатися в інтер'єр ресторанної кухні. Пропонуємо ознайомитися з асортиментом професійних рісоварок, представлених на нашому сайті. Досвідчені кухарі вже по достоїнству оцінили практичність застосування в роботі цих приладів. Спробуйте і Ви використовувати їх на своїх підприємствах, і нехай ваше бажання: «купити рисоварку» - збудеться. А наші менеджери допоможуть Вам зробити правильний вибір!